Απάντηση του Δημάρχου Λεβαδέων στον Εθνικό Λιβαδειάς για το Κλειστό Γυμναστήριο

Για το Κλειστό Γυμναστήριο

Με λύπη πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση του «Εθνικού Λιβαδειάς», ο οποίος κατηγορεί την δημοτική αρχή για εξυπηρέτηση συμφερόντων. Παραλείπει ωστόσο να αναφερθεί στο λόγο της «καταγγελίας» του.

Πριν από δύο μέρες γίναμε δέκτες του αιτήματος της ομάδας για τοποθέτηση συμπληρωματικής εξέδρας δίπλα στον αγωνιστικό χώρο του κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου.

Ζητήσαμε από την ομάδα η εξέδρα αυτή να είναι μεταφερόμενη προκειμένου να μην εμποδίζει τις προπονήσεις των άλλων Συλλόγων τις ημέρες και ώρες που δεν θα υπήρχε αγώνας του «Εθνικού». Να επισημάνουμε επίσης ότι στον ίδιο χώρο διεξάγονται αγώνες και φεστιβάλ πολιτιστικού χαρακτήρα με Παμβοιωτική και Πανελλαδική εμβέλεια.

Αναζητήσαμε τις προδιαγραφές νομιμότητας για την τοποθέτηση συμπληρωματικής εξέδρας καθώς και τις προδιαγραφές ασφάλειας μιας τέτοιας εγκατάστασης, χωρίς να μπορέσουμε να τις εξασφαλίσουμε στο διάστημα των 2 ημερών.

Είναι δεδομένη η προσπάθειά μας να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες όλων των Συλλόγων και αυτό επιδιώξαμε να κάνουμε και στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αναζητούμε μονιμότερη λύση στο πρόβλημα της έλλειψης αθλητικών χώρων δρομολογώντας την ολοκλήρωση του κλειστού προπονητηρίου, την δημιουργία προπονητηρίου με κλειστό «μπαλόνι» μέχρι το καλοκαίρι καθώς και την κατασκευή νέου κλειστού γυμναστηρίου μέσα από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Ζητάμε συγνώμη που μέσα σε 15 ημέρες δεν μπορούμε να επιλύσουμε «δια μαγείας» τα χρονίζοντα, για πάνω από μια δεκαετία, προβλήματα της έλλειψης αθλητικών χώρων.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για μονιμότερες και πληρέστερες λύσεις, και στο πλαίσιο συνεργασίας για την επίλυση των όποιων προβλημάτων είμαστε στη διάθεση του Εθνικού και όλων των Συλλόγων του Δήμου Λεβαδέων.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Σχετικά